Profil:

Jeg hedder Nicklas Topp Havlit og er en glad og humoristisk ung mand på 22 år med en passion indenfor magi og trylleri. Jeg har tryllet i ca. 13 år og har underholdt ved flere forskellige festligheder i ca. 9 år. Efter endt gymnasie og værnepligt ved Beredskabsstyrelsen, er jeg startet på uddannelsen til Ambulancebehandler.

Jeg fik interessen for trylleri fra min fætter, og begyndte at lære nogle tricks fra nettet. Senere blev jeg aktiv i et forum på nettet, hvor jeg kunne lære nogle tricks fra de professionelle tryllekunstnere og magikere. Det gav mig også inspiration til at udvikle nogle nye tricks, som jeg så kan bruge når jeg tager ud og underholder.

I 2017 vandt jeg en tryllekonkurrence, hvor præmien var et personligt mentorforløb med den professionelle tryllekunstner/manipulator/tankelæser, Jan Hellesøe, kendt fra DR's programserie, "I hjernen på stjernen" og "Fuckr med din hjerne". Dette forløb har lært mig teknikker indenfor tankelæsning og manipulation, som jeg nu også bruger i mine shows.

 Jeg har en annonce på www.eventzonen.dk . Her kan du læse nogle anmeldelser fra nogle af dem der har booket mig gennem Eventzonen.dk.

I min Gæstebog kan du læse anmeldelser fra folk som har booket mig direkte.

Jeg har underholdt til mange forskellige festligheder, såsom fødselsdage, gadefester, barnedåb, konfirmationer, bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper, firmafester, julefrokoster, foreningsarrangementer og street magic. Det eneste som jeg ikke længere underholder til er børnefødselsdage under 13 år. Jeg ser større udfordringer i at imponere unge og voksne mennesker, så for at undgå at lave et uengageret show til børnefødselsdage, vil jeg hellere sige nej tak til det, og overlade det til de kunstnere der brænder for denne type trylleri. Håber for forståelse herfor. Men uanset hvilken anden form for festlighed, du mangler underholdning til, er jeg frisk på at komme og skabe latter, forundring, overraskelse og godt humør.


Del siden